Annamarie Stanton

Wat maakt werken bij TOPIC zo bijzonder?

De impact die we maken om de wereld elke dag slimmer en gezonder te maken is iets wat mij motiveert. Dit is ook waar de missie bij TOPIC om draait en dit spreekt mij al aan sinds ik voor het bedrijf ben gaan werken. De diversiteit aan projecten en de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling zijn ook redenen waarom ik voor TOPIC werk.

Hoe kun je je werk het best omschrijven en hoe ziet je dag eruit?

Mijn werk is boeiend en uitdagend en het varieert van dag tot dag. Als onderdeel van het Hardware-team implementeren we een hele reeks oplossingen in verschillende industrieën; van het ontwerpen van medische IoT-apparaten tot het ontwikkelen van de volgende generatie high-speed computer platforms - en alles daartussenin - er is altijd een mogelijkheid om te leren terwijl ik doe waar ik van houd.        

Wat maakt TOPIC uniek?

In een sector die nog steeds door mannen wordt gedomineerd, behandelt TOPIC vrouwelijke ingenieurs met hetzelfde niveau van respect en krijgen zij dezelfde kansen aangeboden als mannen. Bij TOPIC wordt erkend dat mannen en vrouwen hetzelfde potentieel hebben en TOPIC wil graag meer diversiteit creëren door meer vrouwen aan te nemen.