Bahar Kocamanoglu

Wat maakt werken bij TOPIC zo bijzonder?

Mijn baan bij TOPIC was de reden dat ik naar Nederland emigreerde. Een geweldige beslissing waar ik nooit spijt van heb gehad, aangezien TOPIC zijn beloften nakomt en helpt wanneer dat nodig is. Als medewerkers krijgen we interessante trainingen en de projecten waar ik aan werk zijn geweldig. Ik vind het leuk om deel uit te maken van uitdagende projecten met een verscheidenheid aan klanten. Elke nieuwe opdracht is een nieuwe reis die me helpt mezelf te verbeteren, zowel technisch als persoonlijk.

Hoe kun je je werk het best omschrijven en hoe ziet je dag eruit?

Ik vind het geweldig dat mijn werk erg dynamisch en vol energie is. Ik vind het leuk om met andere mensen in projecten te communiceren, de software te verkennen om corner issues te vinden en de oorzaak van problemen te vinden. Bovendien kan ik als tester een bijdrage leveren om de kwaliteit van onze projecten te waarborgen en daarmee de wereld een beetje beter te maken! Een werkdag begint met de dagelijkse meeting waar we met alle projectleden vroeg in de ochtend bij elkaar komen. Een energieke dag begint: een dag vergaderen, werken aan de toegewezen taken en natuurlijk wat bugs vinden 😊

Wat maakt TOPIC uniek?

TOPIC ondersteunt echt het hebben van een gezinsleven, daar houd ik van. TOPIC is eigenlijk een familie op zich, in ons kantoor in Best krijg ik altijd het familiegevoel. Lachende gezichten, open deuren, tijd voor een koffiepauze. Daarnaast houd ik van de mentaliteit van TOPIC waar ik altijd steun vind van mijn managers. Alles is bespreekbaar als het gaat om mijn opdracht of zelfs mijn persoonlijke behoeften.