Paulina Mibenge

Wat maakt werken bij Topic zo bijzonder?

Wat mij het meest aanspreekt aan het werken bij Topic is de diversiteit in projecten. Het werk geeft me de mogelijkheid om mijn interesses, talenten en kennis verder te ontwikkelen zodat ik kan groeien in diverse aspecten van mijn carrière. Omdat ik ben gestart als junior engineer speelde dit bij mij een grote rol omdat ik me breed wil kunnen oriënteren. Bij Topic word je gekoppeld aan een Business Manager die je helpt bij je passie en mogelijkheden zodat je het maximale uit je werk kunt halen. 

Hoe kun je je werk het best omschrijven en hoe ziet je dag eruit?

Als software engineer werk ik momenteel aan een applicatie voor een lasersnijmachine. Ik verbaas me over de wegen die ik bewandel in het vak en de oplossingen waar ik aan mag werken, dit had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik werk in een ervaren team met ontzettend intelligente professionals om ervoor te zorgen dat ons product elke dag een beetje beter wordt. Ik ben dan ook dagelijks betrokken bij meetings en uitdagingen die me leren om nieuwe technieken te ontdekken. Vanzelfsprekend is er altijd tijd voor een koffiepauze en drinken we regelmatig een borrel na het werk. De combinatie van deze aspecten zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach naar het werk vertrek.        

Wat maakt Topic uniek?

Topic is een open en multicultureel bedrijf waar elke medewerker zijn passie kan vinden. Diverse projecten, de brede opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen zijn slechts een paar van de vele voordelen. Bij Topic voel ik me thuis. Topic geeft me niet alleen een goede basis om professioneel te groeien, maar door de vele sociale aangelegenheden krijg ik ook de kans om collega’s beter te leren kennen.