Mike van Zon

Wat maakt werken bij TOPIC zo bijzonder?

Mijn werk daagt mij uit en geeft mij de kans om elke dag iets nieuws te leren. Ik duik graag in problemen om hierop innovatieve oplossingen te vinden. TOPIC biedt hier alle kansen voor in een prettige werk omgeving met fijne collega's.

Hoe kun je je werk het best omschrijven en hoe ziet je dag eruit?

Als Senior Software Engineer werk ik momenteel aan embedded software voor lithografie machines. Ik zit in een team van TOPIC'ers, waarmee wij binnen een grotere multidisciplinaire groep van onze klant werken. Hier werken we voornamelijk aan CPD (Control, Performance and Diagnostics) software, applicaties om telkens iets te verbeteren aan deze cutting-edge machines. We werken via Scrum met dagelijkse stand-ups en goed contact met onze opdrachtgever. Wekelijkse meetings met stakeholders van verschillende disciplines houden mij erg betrokken bij het product en geven me de kans nieuwe dingen te leren.

Wat maakt TOPIC uniek?

TOPIC is een erg fijne werkgever met een goede visie op persoonlijke ontwikkeling. Het hypermoderne kantoor en leuke collega's zorgen ervoor dat ik altijd met goede zin naar mijn werk ga. 

Meer weten?
Kom in contact

Heb je vragen of wil je meer weten over TOPIC? Neem contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk.

Laat een Business Manager mij bellen
Stuur een bericht