Daarom Topic

Als engineer heb je tegenwoordig meer dan voldoende werkgevers om uit te kiezen, dus waarom zou je kiezen voor TOPIC? Vanzelfsprekend bieden wij marktconforme salarissen, flexibiliteit, interessante opleidingstrajecten en direct een vast contract. Wat ons juist uniek maakt, lees je hieronder.

1. Wij zijn Topic

Met onze kennis en expertise maken wij de wereld elke dag een stukje beter, slimmer en gezonder. Dat doen we al sinds 1996 in een open cultuur waar het thuisgevoel voorop staat. Wij spreken niet voor niets over de TOPIC Family.

2. Blijven innoveren

Werk je voor TOPIC dan werk je aan uitdagende projecten in verschillende disciplines zoals Healthcare, Imaging & Control, Mobility & Infrastructure, Transport & Logistics en Research.

3. Jij staat centraal

Zoals gezegd spreken wij bij TOPIC over de TOPIC Family. TOPIC’ers vinden het fijn te weten dat er goed voor ze wordt gezorgd en dat je werkt aan uitdagende opdrachten. Binnen Topic ben je gegarandeerd van goede begeleiding, coaching en opleidingsmogelijkheden binnen een open en informele werksfeer.

4. Ons kantoor in 360 graden

Sinds juni 2016 zijn wij gevestigd in een spectaculair pand in Best. En ja, daar zijn we onwijs trots op. Technologie, gezondheid, milieubewustzijn en werken met plezier gaan hier hand in hand. Hierdoor maken wij niet alleen de wereld maar ook onze medewerkers een stukje beter, slimmer en gezonder.

5. Onze mensen

Om een beter beeld te krijgen van wat voor werk je gaat doen en wie je collega’s worden, brengen wij enkele medewerkers in beeld. Je team bepaalt immers in grote mate het plezier én het succes van je werk.

Word jij onze collega?

Overtuigd? Bekijk hier direct onze vacatures, staat hier jouw functie niet tussen? Klik dan op open sollicitatie of neem contact met ons op.

Stappenplan in beeld

Heb je al een functie op het oog of wil je meer informatie over de stappen die je moet nemen om je droombaan te bemachtigen? Bekijk dan ons stappenplan. Hier leggen we stap voor stap uit wat we van elkaar kunnen verwachten.

Vrijblijvend kennismaken?

Zit er op dit moment nog geen geschikte vacature tussen maar hebben we je wel enthousiast gemaakt voor het werken bij TOPIC? Neem dan gerust contact met ons op, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Ben jij ook klaar voor een innoverende stap?

Senior Software Engineer

  • Python, C
  • Locatie Arnhem area

Junior Embedded Software Engineer

  • embedded software
  • Locatie Eindhoven area

Het stappenplan naar jouw TOPIC job

Ben jij ook klaar voor een innoverende stap?

Meer weten?
Kom in contact

Heb je vragen of wil je meer weten over TOPIC? Neem contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk.

Laat een Business Manager mij bellen
Stuur een bericht