Het stappenplan

Wij hebben doorlopend mogelijkheden voor nieuwe collega’s die toe zijn aan een nieuwe of volgende stap in hun carrière. Graag leren we je beter kennen. Hieronder leggen we je uit hoe wij dat doen, zo weet je vooraf wat je kunt verwachten.

1. Kennismaking

In onze eerste kennismaking leren we je graag beter kennen en vernemen we je ambities naar een nieuwe job. Uiteraard vertellen we je met plezier wat de toegevoegde waarde van TOPIC hierin is en delen wij onze ambities en missie.

Een afspraak is zo gemaakt, je bent van harte welkom op één van onze kantoren. Als het makkelijker is om op locatie af te spreken dan kan dat ook.

2. Online assessment

Middels een online assessment, toetsen we je technische kennis. De resultaten van dit assessment gebruiken we o.a. als gespreksstof tijdens de volgende stap; het technisch interview.

3. Technisch interview

Tijdens dit gesprek ga je met één van onze engineers dieper in op je technisch inhoudelijke kennis, inzicht en ervaringen. Tevens maak je kennis met één van onze business managers, hij/zij gaat dieper in op je ambitie en mogelijkheden binnen TOPIC.

4. Contractaanbieding

Tijdens dit gesprek leggen we je met alle plezier uit hoe onze primaire, secundaire en tertiaire voorwaarden zijn opgebouwd en hoe we tot jouw contractaanbieding zijn gekomen.

Voor alle duidelijkheid: het doel is om in één ochtend of middag zowel het technisch interview, afrondend gesprek als de contractaanbieding te plannen.

Ben jij ook klaar voor een innoverende stap?

Board Design Multi Video Interface

  • Graduation assignment
  • Locatie Best

Embedded video controller

  • Graduation assignment
  • Locatie Best

Technical Sales Manager

  • Sales, Analytical
  • Locatie Eindhoven area

Waarom werken bij TOPIC zo innoverend is?